Скандално! Елеонора лъсна в лесбо клип





Участничката от последния сезон на „Big Brother Family“ с ново амплоа

Скандално! Елеонора лъсна в лесбо клип

 

Ексклузивно видео с лесбийски еротичен танц на „анти-домакинята“ Елеонора публикува на сайта си HotArena.net. Скандалната плевенчанка, която се появи в последния брой на риалити шоуто „Big Brother Family“, разбуни духовете не само с освободеното си поведение, но и със скандалната си професия на еротична сервитьорка.
Още с представянето на участничката, продуцентите на предаването се постараха максимално да шокират публиката с нея. На първо място беше възрастта й – тогава тя бе едва на 19 години, последван от фактът, че вече е майка и разбира се, скандалното разкритие за работата й като еротична сервитьорка. Това потресе голяма част от аудиторията и нажежи почти до червено атмосферата в къщата. Там Елеонора се превърна в мокър блян за всички чужди мъже, като в същото време успя да настрои срещу себе си съпругите им.

По всичко личи, че след участието си в предаването сервитьорката Елеонора е получила повишение от работодателите си и се издигнала в еротична танцьорка. А от видеото става ясно, че младата брюнетка не само се е отдала на танцовото изкуство, но е и предпочела ласките и вниманието на нежния пол, загърбвайки всички мъже. Явно момичето напълно изповядва максимата, че разнообразието е солта на живота
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи