Цветелина Янева искала да бъде самотна майка




Цветелина Янева искала да бъде самотна майка
С помощта на приятеля си красивата фолк певица Цветелина Янева се цери от депресията, в която изпаднала след смъртта на баба си Катя преди година и половина.


21-годишната блондинка била отгледана от майката на баща си в Асеновград, защото родителите й били музиканти и работели през нощите и уикендите.

Баба Катя не само отглеждала момиченцето, но го и възпитавала.

Цвети е късметлийка, защото приятелят й е много грижовен и тя го усеща като неин баща.

Преди него е имала друга връзка, но онзи човек бил студен и жесток. Сегашният й приятел е повод колежките й да й завиждат - млад и перспективен бизнесмен, медиен магнат и известен депутат от ДПС. Той плаща клиповете й, луксозните й дрехи, охраната й.

Цветелина споделя пред "Story", че е много доволна, че я охраняват, защото от малка страда от нещо като страхова невроза - страх за близките й, страх от тъмното, страх да отиде в другата стая. Невролозите, при които майка й я водела й казвали, че ще израсне този страх, но досега това не се е случило.
Цвети се чувствала несигурна в София, където живее с любимия си, защото досега е била пловдивска жителка. Въпреки това не може да си представи, че ще се раздели с приятеля си. "Не виждам как бих се върнала да живея с майка ми и баща ми, макар че аз имам и друг апартамент", признава блондинката.

"Но той /любимият й - б.р./ е достатъчно умен човек и никога не би ме изоставил на произвола на съдбата дори да се изпокараме жестоко и да се разделим, дори да се влюби в друга. Няма да ме остави да се мъча!", сигурна е певицата.

Разликата между двамата е десет години, но това не смущава никой от тях. Влюбените бързат да се приберат вкъщи всяка вечер и са зарязали излизанията с компания поотделно.
С помощта на приятеля си красивата фолк певица Цветелина Янева се цери от депресията


"Гледа ме като принцеса!", твърди Цвети за приятеля си. Заради него тя почти няма приятелки и е близка единствено с Мария и Галена, които също са богаташки половинки.

Преди да срещне днешната си тръпка, певицата била толкова разочарована от мъжете, че не си представяла, че може да се обвърже.

Твърдо заявила на майка си, че няма да се ожени, а ще си роди едно детенце и ще бъде самотна майка.

Разбира се, съдбата я изненадала и й направила страхотен подарък - мил и грижовен мъж, с когото живее на семейни начала.

"Не мога да си представя, че ще ми изневерява!", категорична е Цвети.
Не желае дори да си помисли за подобно нещо. Представя си брака като този на родителите й - без изневери, без излизания по мъжки и с общи финанси, пише blitz.bg.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи