Злоба! Алисия захвърлила кучето от Емануела




Блондинката харизала палето на сестрата на Валери Божинов

Злоба! Алисия захвърлила кучето от Емануела


За пореден път стана ясно, че в името на славата и най-големите врагове се преструват на добри приятели.

Фолк дивата Алисия за кой ли път демонстрира двуличното си отношение към колежката си от АРА, с която пред хората са първи приятелки, но всъщност блондинката я възприема като най-голямата си съперничка в професионален план.

Двете поп-фолк звезди гостуваха преди няколко месеца в Шоуто на Иван и Андрей, където чаровната Емануела подарила на певицата, малко кученце порода Йоркширски териер, за да я разсее от тревогите по раздялата с футболиста Валери Божинов.

Скоро след това Алисия обаче побързала да се отърве от нежелания подарък, тъй като не понасяла нищо свързано с конкурентката й. Репортери от HotArena.net разкриха, че Ася от Нови хан е подарила симпатичното животно на сестрата на Валери, Михаела, която живее във Велико Търново.

За злобното отношение на певицата към подаръка станало ясно преди няколко дни, когато Емануела, която също има териер у дома си, предложила на Алисия кученцата да бъдат част от антуража на сватбата й. За свой най-голям срам, певицата трябвало да признае, че вече е харизала кучето на друг.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи