Eлен Колева отказа почетно гражданство




Актрисата Елен Колева
Актрисата Елен Колева не желае да участва в състезанието за най-високото отличие на Монтана - почетен гражданин, пише „Конкурент”.


Тя е внесла в деловодството на общинския съвет молба, с която се отказва от надпреварата, пише blitz.bg.

27-годишната актриса, родена в града на Огоста, нашумя с ролята си във филма „Шивачки”, сериала „Забранена любов” и като водеща на първото у нас готварско шоу.

Тя смята, че все още не е моментът името й да се нареди до гениалния Радичков, голямата Йорданка Благоева и други известни монтанчани, носители на отличието.
Елен Колева благодари на съветниците, които са я предложили. Докладната внесоха отец Емил Ангелов от „Атака” и Ивета Станкова от БСП.
„Доволни сме, че преди гласуването в местния парламент, стана ясно кои са личностите, предложени за наградата. Така хората успяха да изразят позиция. Радваме се, че младата актриса зае такава достойна позиция”, коментираха хора от културните среди.
След отказа на Елен Колева предложенията остават четири – композиторът и музикант Дико Илиев (посмъртно), писателят Радослав Игнатов, художникът Дончо Планински и първенецът от времето на соца Евтим Костов.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи