Поли Генова преспала със Саймън от Blue




Поли Генова преспала със Саймън от Blue
Тазгодишната ни представителка на Евровизия Поли Генова разби на пух и прах плъзналите клюки, че си пада по жени. Дори й приписаха връзка със сестрата на Ивайла Бакалова - Божидара.


Оказа се обаче, че докато е била в Дюселдорф не си е губила излишно времето и е омаяла един от членовете на култовата някога британска банда Blue. Става въпрос за Саймън, а страстите се завихрили по време и след афтър партито на конкурса. "Още не мога да повярвам, че това ми се случи", така коментира певицата изненадващата "заварка" в откровено интервю пред списание Story. 


Поли разкрива подробности какво точно се е случило между двамата и признава, че се е събудила в неговата стая. Бурната нощ едва не й коствало по-дълъг престой в Германия, тъй като щяла да изпусне обратния полет за България. От бързането си забравила доста вещи, включително и телефона, който е в Саймън.

Пред изданието Поли разказва за всички любопитни моменти около участието й на Евровизия и, разбира се, как се е зародило лав сторито й със Саймън.

 Източник mp3.dnes.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи