Хомо разби сърцето на Ваня Щерева




Хомо разби сърцето на Ваня Щерева
Писателката и певицата Ваня Щерева била наранена от журналист



Новата звезда на „По света и у нас” – Георги Любенов, е имал интимна връзка с Ваня Щерева преди години – носи градската мълва. Младежът, който миналата седмица се завърна в БНТ като новинар, излизал с ексцентричната дама в продължение на няколко месеца. Ваня Щерева била хлътнала до уши по чаровната усмивка на водещия, но въпреки надеждите й за сериозна връзка, отношенията им приключили драматично. Провалената певица, която понастоящем се подвизава като писателка, открила, че любимият й всъщност е… хомосексуален.
Новата звезда на „По света и у нас” – Георги Любенов
Ваня Щерева била втрещена, след като случайно спипала Любенов да се натиска и целува с друг мъж в нощно столично заведение – разкрива „Шок”. След това съкрушената дама изляла емоциите си на хартия, споделяйки през сълзи за фаталната любов в един от романите си.
„Бях влюбена до полуда в мъж, който се оказа гей. И до днес не мога да му простя предателството към мен. Просто трябваше да ме предупреди, преди да хлътна” – пише разчувствено блондинката.
Слуховете за сексуалната ориентация на Жоро Любенов упорито циркулират от години. Въпреки това журналистът никога не е признавал, че е гей. Според запознати той се притеснявал да не нарани родителите си, които едва ли щели да плеглътнат жестоката истина за сина си.

„Направо се учудваме как породиста жена като Ваня не е подушила още отдалече флуидите на хомото” – подкачат я светски клюкари.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи