Как Андреа решила да работи певица





И как таткото тутакси платил хиляди билбордове с нейния лик

Как Андреа решила да работи певица


Родената в София някогашна тийнейджърка с оригиналното име Теодора Андреева преди години украси София с лика си. Това станало под напора на амбициозната абитуриентка, която умирала от скука и от желание за слава, но не знаела какво да прави. Богатият й татко я попитал какво точно иска да работи, като я успокоил, че няма да има никакво проблеми с финансите. Така се появили упоменатите билбордове.

Историята познава само един такъв подобен жест – преди много години Коко Динев залюби бившата си жена Анелия и лицето и името й заляха столицата, което моментално я изстреля на върха на класациите.

Сега се говори, че на голямото вече момиче на татко му омръзнало да си показва циците, имитирайки, че пее. Блондинката решила да става дизайнерка. Да предлага каталог със сценичните си тоалети, които по желание могат да си купуват абитуриентки и ВИП дами. За целта певицата си е сформирала шивашки екип, при който ще се изработват поръчаните дрехи. Интересното е, че голяма част от тоалетите й, с които успява да смайва публиката, и дори обувките й, са правени по неин проект. Също като Камелия Андреа си имала личен обущар на име Данчо, който коректно изработва ексцентричните обувки и ботуши за сцената. Любимата на Кубрат била сигурна, че като дизайнер ще пожъне не по-малък успех от този на фолкаджийка.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи