Алисия ще е шаферка на Емануела




Попфолк изпълнителката Емануела и синът на собственика на „Ара мюзик” Денси Касъмов ще чуят сватбените камбани на 11 семптември 2011 г.

Алисия и Емануела са се сдушили
Алисия и Емануела са се сдушили


За голяма част от попфолк феновете обаче интерес предизвиква не самата сватба, а фактът, че една от шаферките на Емануела ще е колежката й Алисия. Мнозина побързаха да определят поканата, която бъдещата булка е отправила към разлюбената певица, като проява на лош вкус, защото Алисия все още ближе рани след изневярата на бащата на детето й – футболиста Валери Божинов.




Емануела обаче явно си е наумила своето и не е взела под внимание, че по този начин може да нарани приятелката си, защото вместо предложение за брак, което се смяташе естествено продължение на връзката й с Валери, Алисия получи звучен шамар – заменена беше от плеймейтката Николета Лозанова в сърцето и леглото на Божинов.

Към този момент Емануела е категорична, че Алисия ще е една от шаферките й. Една, защото първоначалните й планове са общо 11 да са момичетата, които ще я придружат до олтара. Освен изпълнителката на „Твоя тотално”, кандидат-младоженката споделя още няколко имена – тези на колежките й Джина Стоева, Софи Маринова, Ивена. Кои ще са останалите, тя предпочита да запази в тайна.

Кумове на бляскавата церемония ще бъдат близки на Емануела и Денис – Александа и Анжел, а самото тържество ще бъде в шикозния хотел Шератон София Хотел Балкан.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи