Иван разкървавява компаньонка след бурен секс





Иван разкървавява компаньонка след бурен секс


В последно време Иван Христов като че се е кротнал, но и тука условността на твърдението не е за подценяване. В миналото обаче се е изявявал като не по-малко щур преследвач на женски бройки. Особено активни са двамата Опосуми във времето на емблематичния им клуб „Порно”. Тогава полужененият Иван е оправдавал редовните си забежки и нощни липси с многото работа в заведението.

Флиртовете му са безчет и като се прибави любовта му към чашката образът му се очертава напълно. Само че и пиянските, и любовните му изцепки понякога могат да се тълкуват като принадлежащи на човек, който не е съвсем с ума си.

Знае се, че една нощ, здраво подпийнал, той изхвърчава от прозореца, крещейки: „Аз съм птица и летя”, плосва се върху бордюра на тротоара и по чудо оцелява, но с травма на гръбнака. Любовна изцепка номер 1 прави през лятото на 2004 г. Той и Андрей присъстват в Албена на форума „Златната антена”. Заради скандалното им поведение, тогавашната шефка на бТВ Светлана Василева ги изгонва от хотела, заточва ги в къщичка, далеч от курорта. Иван извършва и там поредната си щуротия. Във вилата поканва проституираща манекенка. С нея пробва усещането на секс върху мивка. В много сюблимен момент фаянсът не издържа, чупи се и нарязва гърба и задните части на момичето. Изтрезнял, Иван я отвежда в спешното, където я зашиват.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи