Андреа призна за свои кумири Лейди Гага и Риана





Андреа призна за свои кумири Лейди Гага и Риана

Чалга блондинката Андреа

Чалга блондинката Андреа си призна, че си спестява 50-100 души, които да се грижат за външния й вид и маниери, като просто копира модните икони в музиката. За нея такива са ексцентричната Лейди Гага и не по-малко феноменалната Риана. Последната дори доста успешно бе копирана от силиконовата плеймейтка Николета Лозанова.
Андреа не се срамува да си признае, че именно от подобни личности черпи вдъхновението си. Тя дори не се обижда на репликите по неин адрес, че е от типа copy-paste в музиката.

Никой не се любува на копията така, както на оригинала, а и освен това феновете искат да видят уникалното в своята изпълнителка.

Андреа е съгласна, но предпочита да заложи на вече изпитаното. Разбира, че търпи критики, но същевременно се харесва на публиката си. Вярно, че идеите за стайлинга са откраднати, но нали пък е спестила една камара пари за професионалисти. Именно с такива са заобиколени кумирите й Лейди Гага и Риана.

Чалга изпълнителката залага на техния избор и наготово заимства визията и поведението им.

Андреа споделя за bliasak.bg, че за нея е съвсем нормално да се вдъхновява от тях, защото все пак те са световни звезди.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи