Ивана е под ударите на кризата, не дава пари за гримьор

Ивана е под ударите на кризата


Ивана вече е доста сдържана по отношение на харченето на пари. Добре е обмислила за какво е редно да даде и за какво не. Ненужно скъпото облекло и услугите на гримьори ще бъдат спестени. Вече не се глези както преди. Освен от дрехи и гримьори, поп-фолк царицата ще се лиши и от стилисти, които да се грижат за прическите й. Това естествено няма да продължи прекалено дълго.

Въпреки че свива разходите си, съвсем не изисква компромиси с крайния резултат – фолк-примата изглежда също толкова добре, както преди.


Певицата споделя пред приятели, че няма смисъл от излишни разходи за неща, с които и тя може да се справи. Сама се гримира и сама прави прическите си за изявите пред публика.


Заслужава си да се харчат пари, смята Ивана според „Шок” и „Хот нюз”, но поставя условието, че това е оправдано само за заснемането на някой клип към нова песен. Все пак е криза и човек е добре да бъде пестелив. Разумните хора пестят, когато е нужно. А сега е точно такъв момент.


Изпълнителката не обича да се набива на очи в моментите, в които феновете й, както и целият народ, са във финансова криза и освен от глезотийките като гримче и хубава прическа тя се въздържа и от ходенето по скъпи заведения, даже в специалните случаи като рождени дни например…

Според специалистите в областта на гримирането обаче нещата не стоят така. Мис Бони не дава и дума да се продума, че някой може да се гримира сам и да получи добър ефект. Дали си пази хляба, или това е самата истина, нека мъжете кажат, все пак те са „консуматори“ на това псевдоизкуство.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Следене по имейл

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи