Чистачка изнудва Мария със запис от интимна сцена




Чистачка изнудва Мария със запис от интимна сцена
Мария с таен запис

Отварачката твърди, че й поискали 3 бона, за да й върнат запис от личната й колекция

Очаквано, попфолк певачката Мария, която сама се погрижи мало и голямо да разбере, че с мъжа й Митко се снимат, докато правят секс, вече тръби на всеослушание, че една от касетките липсвала. Малко след като установила, че скъпоценният запис не бил на мястото си, Мария заявила, че получила и анонимно обаждане, пише slava.bg, позовавайки се на разкритие на Супер 19’.


„Беше женски глас и подозирам, че май е чистачката. Тя обича да се рови.”, с уж разтревожен глас проронила Отварaчката, но защо ли никой не повярвал на думите й.

„То от позиране пред камерите, много ясно, че няма да ти остане време да си почистиш кенефа и ще си викнеш чистачка. Да ти е за урок!”, пише с осезаемо присмехулно отношение онлайн потребител, а представяща себе си за KaRaMeLLa дама допълва: „О-о-о, Маро, кой ще ти повярва на тебе, че някой ти е свил касетата.”.

И сякаш в общото мнение по казуса цери единство – видяла Мара, че на колежките й им се вдигнало реномето, след като интимните им органи получили популярност, та и тя затова да не останела по-назад!

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи