Преслава вече е собственик на апартамент в София

Преслава гърди

Преслава наскоро си купила апартамент в София и така вече стават два на нейно име. Новата придобивка в столицата я радва много, тъй като по-голяма част от изявите си имала там, а ходенето по хотели много я изморявало и дразнело. Първият апартамент на поп-фолк певицата се намирал в град Пловдив, от където всъщност е родом, като бил доста просторен, споделят от в. „Уикенд”.
Все още не се знае къде точно е новият апартамент, в който изпълнителката на „Новата ти” ще разпуска от многобройните си участия. Запознати подхвърлят, че е много възможно той да се намира на центъра в близост до този на колежката й Галена, който пък се намирал към булевард „Александър Стамболийски”.

Преслава все още никого не е канила в новото си място за релаксация, но пък точно Галена щяла да има първа възможността да бъде гост там.

Новодомката категорично не желаела подарък по случай новия й дом, но изпълнителката на „Тихо ми пази” усърдно мислела с какво да я изненада, тъй като Преси се брои за една от малкото й най-добри и близки приятелки.

Поелаваме на новата собственичка само приятни моменти в новото жилище.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Следене по имейл

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи