Песните на Алисия били причина за любовната й трагедия





Песните на Алисия били причина за любовната й трагедия


Многострадалната Алисия заяви, че повече няма да прави фолк парчета с фатални заглавия и текстове. Бившата на Валери Божинов осъзнала, че всички те са се сбъднали: „Както го изпях, така се случи”, разкри певицата пред Hotnews. Затова Алисия казва край на тъжния репертоар, за да не я следва лошата карма на песните. Именно те са причина за любовната й трагедия, смята блондинката.

Алисия дава пример с парчето „Той не е за мен”, което записала преди година и половина. Година по-късно песента се превръща в прожекция на живота и мъката й. „Само с поглед беше мой, замисли се дали е твой”, се пее във фолк парчето. Очевидно Алисия намеква за сегашната връзка на Валери с Николета и елементарния начин, по който моделката е свалила мъжа й.


Ние се сещаме и за още една песен, чиито текст много напомня ситуацията, в която Алисия се намира в момента – “Това е твърде грубо”. Дори видеото към парчето сякаш е предсказало какво предстои да преживее фолк дивата. „Неверен мъж ли заслужава най-вярната жена”, пее фолк дивата още преди да разбере, че Валери Божинов я мами.

„Ако това е вярно, Алисия е трябвало да има и песен „Изневерих ти с Ники Михайлов”, шегуват се фенове, намеквайки за връзката на певицата с националния вратар.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи