Лияна: Футболистите са мързеливи и комплексирани връзкарчета





Лияна още не може да се отърси от медийната кал

Лияна още не може да се отърси от медийната кал, която полепна по нея след връзката й с Благой Георгиев. Затова сега певицата не спира да дава интервюта, в които опровергава всичко онова, което се е писало преди за нея. В едно подобно интервю за slava.bg бившата на Джизъса казва, че решението за раздялата между двамата било нейно, тъй като тя била по-зряла и не искала да се намразят. Освен това връзката им вече се била изчерпала.
Много напрежение имало, и много обвинения. Според певицата тя изобщо нямала никаква изгода от това, че Благо е топлил толкова време леглото й, даже напротив. Той дори една кола не й купил, тъй като БМВ-то, за което се твърдеше, че било подарък от него, всъщност е нейно. Онова, което най-много дразнило Лияна били приказките, че всичко било за пари. В своя защита тя казва: „Аз съм независима жена и пеенето го правя за удоволствие, както и записите на клипове. Зная как е и не си представям да тръгна да пея по кръчми, да се въртя по масите, да дишам цигарения дим. Не понасям пияните хора и нахалниците. Не може някой, който се е напил, жена му седи до него, а в същото време да ми се обяснява на мен. Така че нямам никаква полза от тази връзка. Още повече, не виждах желание в отсрещната страна да ме защити поне малко от тази истерия срещу мен. „

Освен всичко друго, Лияна твърди, че не си представяла как ще прекара остатъка от живота си с футболист. Тя не ги понасяла още от едно време, тъй като били хем връзкари, хем мързеливи, хем с голямо самочувствие. Това, обаче не попречи на Лияна да каже, че Валери Божинов бил мъжкар, тъй като защитил Николета във връзката им и твърдо застанал зад нея.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи