Желанията на фаталната Алисия закон за хлътналия Ники Михайлов




Двамата изживяват истински романс, той ще й прави бебе

Желанията на фаталната Алисия закон за хлътналия Ники Михайлов


Нещо става с плейбоя футболист Ники Михайлов. В неговата среда коментират с почуда, че дори само да чуе гласа й по телефона, ставал като хипнотизиран. А началото беше толкова прозаично. Това, което сближи двамата, беше общата им съдба на отритнати. Съзаклятниците сатанизираха най-вече Николета като първопричина и главен виновник за жестокия удар, който тя, в ролята на съдбата им нанесе.

И двамцата останаха без великите любови на живота им. Футболистът и певицата даже намираха утеха да намират нови и нови контраатаки и йезуитски начини за отмъщение и подобаващ реванш. Всички с изключение на Валери и Николета лансираха версията, че връзката на италианските Ромео и Жулиета се основава на пари, секс и демонстрации. За това допринесе най-вече Алисия.


Впоследствие обаче връзката на Ники и фолкаджийката станала, според близките им сподвижници, учудващо сериозна. Фактът се потвърждава и досега от нежеланието им да афишират връзката си и нехайството по отношение на това, какво оттук нататък мислят хората. Ники е привързан страшно много към Валери –младши. Отрупва го с подаръци от Холандия. Алисия пък е готова веднага да го дари с дете. Ники пък се смятал готов на това. Ако бебето стане факт, случайно или не, Ники ще стане татко на годините на конкурента си Валери Божинов.

Алисия не е одобрявана от родителите на бонвивана с ламборгинито. И те като тези на Валери се бояли, че Алисия ще попречи на развитието на сина им.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи