Галена колекционира прашки





Фолк дивата Галена сама признава, че колекционира прашки
Галена


Фолк дивата Галена сама признава, че колекционира прашки. Певицата казва, че това е нейното хоби и споделя, че си е купила отделен гардероб, за да има къде да ги държи, съобщава в. „Шок“.
„Повечето от нещата които складирам, не съм обличала никога. Обичам дантелите и бялото бельо, но понякога обичам да нося и розови бикини“, откровеничини изпълнителката на „За пари“ и допълва, че все пак и черното е доста секси.


По думите на Галена става ясно, че в гардероба й бельото е разпределено по цветове, за да може бързо да се ориентира към модела гащи, които иска да носи. Пайнерката с гордост заявява, че вече има над 1000 прашки и тя ги колекционирала от всички марки, купени от най-различни дестинации.


„Където и да ида по света – независимо заради участие или на почивка, си купувам гащи. Някои събират различни сувенири, картини или пощенски картички, но аз пък си падам по прашките“, искрена е разкрепостената фолкаджийка.

Неотдавна Галена призна, че нейният фетиш са и обувките. Певицата почти всеки ден си купувала нови чепици и въобще не обръщала внимание на цената, тъй като в повечето случаи подобен тип разходи били пренасочени към гаджето й Галин, който честичко обича да й изневерява. Най-новата тръпка на вафладжията е колежката на жена му Преслава, която в последните месеци пърха от цвят на цвят.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи