Радина Кърджилова била тънкообидна мадама




Красивата актриса призна, че много често си поплаква


Радина често си поплаква за глупости
Радина често си поплаква за глупости
Кърджилова изпълнява ролята на ревливата и лабилна Сияна, която на няколко пъти пробва да сложи край на живота си. Радина определи себе си като чувствителна и наистина доста често склонна към рев жена подобно на героинята си от хитовия сериал „Стъклен дом“.


Чувствителността и склонността към рев Радина си ги има като вродени дефекти, признава самата тя. „Когато нещо не ми изнася, мога веднага да се разрева. Ако някой ми каже нещо по така, мога на момента да се разсърдя“, признава още нарочената за най-сексапилна млада актриса у нас.
Очарователната Радина е по-красива засмяна
Очарователната Радина е по-красива засмяна
В последната серия от втория сезон на сапунката обаче нещата за Сияна тотално се променят, след като разбира че е бременна. Голямата мечта на богаташката дъщеря е да се сдбоие с наследник. След тежък аборт от бившия си приятел Дани, Сияна разбира, че никога повече няма да може да забременее. Чудото обаче се случва. Какво ще се случи за напред, остава да разберем в следващите епизоди на новия, трет сезон.

Колкото до Радина Кърджилова, тя е все още едва на 24 години и вече има зад гърба си хитови роли. Освен със сериала „Стъклен дом“, Радина може да се похвали и с главната роля в друг български филм – „Тилт“.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи