Ивана с къщи в най-желаните градове по света и у нас




Най-мощното гърло във фолка инвестира тлъстите си хонорари в имоти

Най-мощното гърло във фолка инвестира тлъстите си хонорари в имоти
Ивана

Напоследък фолк легендата Ивана е станала голяма спестовница. За разлика от повечето си колежки, тя вече не пръска печалбите от участия и концерти за маркови тоалети, а влага по-голямата част от заработеното в недвижими имоти.

От една страна тя прави това, защото непрекъснато е на сцената на различни градове и физически не й е възможно да се установи да живее само на едно място. Певицата е нон стоп на път. Затова тя се е погрижила да си закупи собствени жилища в четирите краища на България. Знае се, че Ивана е собственичка на просторен апартамент в София. Има хубав дом и във втория по население град в БГ Пловдив. За третото пък се е повлякла и по модата, защото и тя като Глория, Лили и компания, също се е сдобила с жилище в курорта на богатите българи – Слънчев бряг.


Родната и къща в Айтос пък едрогърдата гласовита певица е превърнала в истински палат. Така твърдят тамошните хора. Още по-осведомени от тях пък знаят, че в момента гранд дамата на чалгата се готви за поредната си покупка на жилища, които този път ще са извън страната. Те ще се намират по всяка вероятност или в Париж, или в Милано.

От друга страна Ивана закупува имотите, защото има амбиция след време да изпрати щерка си да учи във Франция или Италия и отсега осигурява покрив на детето си.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи