Наранената Алисия показва среден пръст





Вулгарна ли е вече музата на Ники Михайлов?

Наранената Алисия показва среден пръст
Алисия

Макар новият интимен живот на вакарелката Алисия да е цветя и рози, да е намерила мъжа на живота си и човека, от когото иска вече да има дете, Алисия не пропуска възможност да отвърне подобаващо на немалкото си недоброжелатели.

Тази инерция е донякъде прекалена, като се има предвид, че в сравнение с конкурентката си Николета, Алисия е много по-уважавана и подкрепяна във времето на любовното риалити на скандалната четворка. Въпреки това, очевидно натрупаното недоволство у певицата няма скоро да бъде изличено и тя все още му дава израз. Такъв е случаят с новото й провокативно видео към песента й „Той не е за мен”. Преди официалното представяне на клипа, фолк певицата заяви, че в края на видеото, със специалния жест, тя се обръща към всички свои недоброжелатели. Изглеждайки видеото към песента с повече от ясна насоченост и съдържание, човек разбира, че въпросният жест е показване на среден пръст. Знакът е подкрепен и от нападателни думи в текста.

Ако има нещо неприемливо в това,хората могат да си спомнят, че напоследък на Алисия й се налага да коментира повече личния си живот, отколкото професионалния. Затова, ако моментното й състояние отговаря на песента, клипа и многозначителния жест, няма да са много хората, които ще я винят за избилия я непукизъм и дори цинизъм. Останалите могат просто да не я гледат и слушат.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи