Галена донесла рога на Галин от Щатите




По време на турнето си в САЩ Галена изневерила на Галин с колегата си Коста Марков.

Галена в топла прегръдка с Коста Марков във Флорида
Галена в топла прегръдка с Коста Марков във Флорида

Американското турне даде удобен повод Галена да направи забежка от семейното гнездо и да се отдаде страстно на колегата си Коста Марков, който от години живее в Тампа, Флорида.

След концерта й двамата се отправили към романтично рибарско градче, близо до Тампа, където много се забавлявали с шеги и спомени от времето, когато и той беше на сцената. Много вероятно е вечерта им да е завършила с горещи ласки – доверяват наши емигранти, присъствали на концерта на Галена.

През това време спътникът в живота на певицата – Галин, гледа сина им Стефан в България. Пред раздяла ли са двамата, питат се фенове. Интриганти даже подмятат, че тя е закичила мъжа си с трофей рога.

Наскоро фолкдивата сподели, че между нея и Галин вече я няма онази голяма страст, каквато е имало в началото на връзката им, но въпреки това тя се чувства страшно обичана и спокойна с него. Освен това той я уважавал, а за нея това било най-важното.


В същото време клюкари разпространиха слуха, че точно по време на турнето на Галена в Щатите мъжът й се възползвал от отсъствието и си организирал бурна нощ с Преслава. Клюките, че Галин желае приятелката на жена си не датират от вчера и онзи ден. Явно в твърденията има някакъв резон, след като толкова упорито витаят в общественото пространство.


Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи