Дорис Дилова: Обичам секса и мастурбирането!




Playboy "Miss Playmate"
Дорис Дилова стана известна буквално за минути, след като неочаквано спечели конкурса на Playboy "Miss Playmate". Непринудената 20 годишна плевенчанка беше избрана сред 12 горещи красавици, някои от които бяха нарочени от самото начало като абсолютни победителки.


По тази причина короната на Дорис и донесе много врагове и лесно смилаеми клюки от типа, че гаджето й и е подарило титлата. За да не се набутва много, много между шамарите, новата Мис Плеймейт избяга от публичните изяви, а излишната показност в медиите й се струва напълно ненужна.

След дълго мълчание, тя се съгласи да даде интервю. Дорис разказва откровено за титлата си, за експериментите в секса, любовта и конкуренцията, пред lifestyle.bg.

- Какво ти донесе титлата "Мис Плеймейт" и загуби ли нещо заради нея?
- Като всяко нещо и тази титла си има две страни и хубава и лоша. Донесе ми едно удовлетворение, повече ангажименти, много нови хора в живота ми, разбира се, самочувствие и нова кола.

Но пък стреса е доста голям. Винаги съм мислела, че популярните хора, живеят добре, но не е така. Хората, възприемат една популярна личност като някакъв неодушевен предмет и си изграждат мнение за него само и единствено чрез медиите и това какво се пише и говори за тях. Изискват от теб винаги да си на ниво, без да се замислят, че ти също си човек и си имаш своите проблеми и слабости.

Загубих личния си живот. Винаги, когато излизам някъде хората започват да те гледат - какво правиш, с кого си, как се държиш. Спират те по улиците, обсъждат те, заговарят те, което понякога е малко напрягащо, но пък съм благодарна, защото винаги се отнасят много добре с мен, подкрепят ме, харесват ме, радват ми се и навсякъде където отида ме посрещат добре.
- Значи ти харесва популярността?
- Често казано, никога не съм обичала да съм център на внимание. Винаги съм била по търпелива и умерена в действията и думите си. Точно поради тази причина, избягвам светските събития, на които ме канят и отменям интервютата си и някои от ангажиментите си. Аз съм човек, който не обича показността и излишната суета. Предпочитам да живея спокойно.

- Смяташ ли, че ще можеш да задържиш вниманието върху себе си, когато предадеш короната на следващата плеймейтка?
- Аз не правя нещата на всяка цена. Не смятам да се правя на маймуна, за да се опитам да бъда интересна и да се пише за мен. Дори сега избягвам излишната популярност. На мнение съм, че за всичко си има време и място. Аз не изпитвам нужда от популярност, нито от това да бъда интересна на всички. Достатъчно ми е да съм интересна на един човек, който е важен за мен, а аз знам, че мога да се справя с тази задача и да спечеля вниманието и любовта на някой.

- Родителите подкрепиха ли те, когато реши да участваш в този конкурс?
- Подкрепиха ме и то доста, а и не само родителите ми, но и всички близки, приятели и познати. Разбира се, че много се радват за мен и се гордеят. Раздавам автографи на техни близки, приятели и познати. Водят ме, за да ме запознават с мои почитатели. Дори приятели на баба ми, непрестанно й звънят и й казват къде са ме гледали и че следят моите участия. Общо взето навсякъде получих голяма подкрепа, много последователи и признание, което няма как да не ме ласкае.
- А как приемат разликата в годините, която имате с твоя приятел - 17 години?
- Те много добре го познават, знаят колко добре ми влияе той, съответно и аз на него. Допълваме се, помагаме си, учим се един от друг. И винаги когато той, или аз имаме важен казус за решаване се допитваме един до друг. Аз мисля, че е много важно да можеш да имаш доверие на партньора си, да умеете да общувате, да имате комуникация и да разчитате един на друг.

- Ти самата как се чувстваш с човек 17 години по-голям от теб?
- Ами честно казано, аз се чувствам по-възрастната в нашата връзка. Той е много забавен човек, по цял ден се смеем, приема живота малко на шега и гледа отгоре на нещата. Винаги е усмихнат и весел. Докато аз съм по-сериозна. Винаги премислям нещата, правя плановете, контролирам ситуацията. Общо взето той разчита на мен, ако трябва да се свърши някаква важна работа, или някакво семейно планиране, което аз организирам, докато аз разчитам на него, когато стреса и работата ми дойдат в повече, защото винаги ме успокоява, зарежда ме положително. С няколко думи, аз го свалям на земята, а той ме издига в небесата.
- Готова ли си да предприемеш по-сериозна стъпка във вашите взаимоотношения?
- Честно казано не. Говорили сме за деца и брак, но не се чувствам готова. Имам още какво да взема от живота, имам какво да науча и какво да видя. Другото, което искам да постигна е успешна кариера и стабилни доходи, за да мога да обезпеча бъдещето на децата си. Искам да израснат в спокойна и хармонична среда, сред интелигентни и успели хора. Искам да им дам възможността да изберат своя път в живота си, за целта трябва да им предлагам алтернативи и варианти, но за това са нужни средства и опит. Искам да бъда перфектен родител и да знам, че съм създала достоен гражданин на обществото.

- Повече романтична или практична си в любовта?
- Не съм от типа лигли, които хвърчат в облаците и живеят в илюзии. Но не съм и „желязната лейди". Може би съм на моменти, някъде по средата. Нямам навика да изпадам в крайности.
- Имала ли си друга сериозна връзка?
- Според мен двама души имат връзка, едва когато се опознаят и започнат да имат реални общо планове за съвместното им бъдеще. Всичко друго е просто забавление. Имала съм една единствена връзка и това е връзката ми със сегашния ми приятел.

- Излязоха твои голи снимки, за които се говореше, че са от твое домашно порно. Имаше предположения, че твое бивше гадже се опитва да ти погоди номер, каква е истината?
- Гледали ли сте филма "Досиетата Х"...."Истината е някъде там". Не ми се коментира, всеки е получил заслуженото си.
- Смяташ ли се за разкрепостена в секса?
- Не веднъж съм казвала, че аз обичам секса, включително и всичко свързано с него, дори и мастурбирането. За мен секса е обмяна на енергии, пълна отдаденост, страст, емоция, лудост, гняв, нежност, любов. Сексът е едно много емоционално изживяване и трябва да знаеш как да се отпускаш и да изпиташ цялата му сладост. За мен няма нещо забранено, или неморално в секса. Обичам да обичам, да правя секс и да се отдавам изцяло. Ако това е разкрепостеност - О.К. значи съм разкрепостена.

- Всичко ли си експериментирала в леглото? Какво не би пробвала никога?
- Не знам дали съм пробвала всичко, човек се учи, докато е жив. Мисля, че ако съм с човек, на когото имам доверие, обичам го и го познавам, бих пробвала всичко с него - стига да не излиза от границите на нормалното.

- Завършила си средно образование с профил „Християнско изкуство и култура", което отчасти не е ли в конфликт с титлата ти на плеймейтка?

- Ами аз като цяло съм много противоречива личност и притежавам доста качества, които по пътя на логиката са несъвместими. Но пък точно това ме прави интересна, полезна, готина и добра. Така че след като съм толкова различна и противоречива личност, нормално е и нещата около мен да са такива.
- Участваш в последния клип на фолк певеца Ангел, в който играеш момиче, което хваща приятеля си в изневяра. Този неприятен сюжет случвал ли ти се е и в реалния живот?
- Честно казано моногамията е почти изчезнала. Аз не съм против изневярата, напротив тя дори може да съживи една връзка. Разбира се, човек трябва да знае как да го прави, с кого и къде, така че по никакъв начин да не ощетява, унижава, или излага своята официална половинка. Все още не съм хващала, моята половинка в изневяра. Но това, че не съм го хващала, не значи, че не е криввал от пътя, просто аз не се ровя там където не ми е работа. Достатъчно ми е да чувствам неговата обич и подкрепа, да знам, че аз съм на първо място и мога да разчитам на него.

- Вярно ли е, че заради стреса, който ти причиняват атаките на жълтата преса, си започнала да пиеш успокоителни?
- За съжаление, те вече не ми действат и ми се наложи за един месец да вляза в лудница хаха...! Това е поредната глупост за мен. Аз съм привърженик на здравословния начин на живот, спортувам, храня се здравословно и от три години не съм пила никакъв вид хапчета, дори когато съм хремава, или ме боли глава. Само най-близките ми хора, знаят че аз дори ходя на лечител и ако имам проблем се лекувам с билки. Хората измислят статийки и несъществуващи скандали, но няма проблем, нали и те трябва да хранят семейства.

- А до колко е вярно това, че „Златките" водят нарочна кампания против теб?
- Не знам, не ме интересува и не мога да коментирам.
- Как се справяш със завистниците, които са задължителен антураж на всяко красиво момиче?
- Както обикновено - с усмивка, чар, интелект, сила на духа и успехи.

- Какво мислиш за пластичната хирургия?
- Нямам мнение по въпроса. Ако някой има фрапираща нужда от корекция, аз съм „ЗА". Но ненужните подобрения, могат да доведат до очевидни уродства.

- Накъде са насочени плановете ти оттук нататък?
- За кариера извън България, за образование, за щастливо и хармонично семейство, за добри и верни приятели... на кратко - само за хубави неща.

- А каква мечтаеше да станеш като малка?
- Имала съм доста желания - полицайка, адвокатка, певица, войник...

- Има ли хора, на които се възхищаваш и на които искаш да приличаш?
- Има хора, на които се възхищавам и от които си заслужава да вземеш пример, но единственият човек на когото искам да приличам и да подражавам съм Аз.
- Има ли модели, които да са пример за подражание за теб?
- В България не. Защото в България „моделките" и „манекенките" са много далеч от стандартите, които са в чужбина и от модния бизнес като цяло. Там топ моделите притежават истинска, неподправена красота, имат вкус и стил на обличане и най-важното са атрактивни, а не безлични, или натруфени. Според мен в България има 3 момичета, които заслужават признание и са истински красиви, атрактивни и с перфектни форми. Това са Гергана Малкоданска, Диляна Попова и Таня Илиева.

- А ти можеш ли да се издържаш само с парите, които изкарваш от снимки?

- Категорично не. А и за жалост, ако искаш да успееш в този бизнес, задължително трябва да се „продадеш". Да преспиш с поне двама, трима, за да те лансират, било то в телевизия, или на снимки. Отделно заплащането е направо смешно, а в същото време изискват от един модел да е поддържан. Може би за това повечето „манекенки" предлагат платена любов.

- Коя е най-примамливата и нестандартна оферта, която някога са ти отправяли?
- След конкурса, толкова предложения и оферти получих, че вече не си ги спомням.
- Има ли нещо, от което се срамуваш?
- Не. Смятам, че съм достоен човек, който заслужава и получава уважение.

- Какво те радва най-много и какво те отблъсква?
- Страшно много ме радват, интелигентните, възпитаните и положително настроените хора. Обичам да комуникирам с тях, винаги научавам нещо ново и интересно и се зареждам положително. Обичам истинските хора, хората които са естествени и неподправени. Отблъскват ме простите хора, с огромно самочувствие - няма оправия с тях. Презирам ги, презирам жалкото им съществуване, те замърсяват планетата и обществото ни, сеят зарази. Ненавиждам дребните им душици, презирам лъжата, лицемерието и двуличието, безпринципните хора и наглите хора.
- Кое е най-милото нещо, което някой е правил за теб?
- Няма да ми стигне цял ден, за да изброявам милите жестове и услуги, които хората са правили за мен. Преди два дена дори бях изненадана от специален за мен човек, който е авторитет и пример за успял и интелигентен мъж. Обади ми се и ми каза, че днес се е прибрал в България. Когато бил в Турция искал да купи по нещо за близките си и се замислил: „Абе, я да помисля кой ме кефи и ме радва много" и си казал - "Дорис, разбира се", след което решил да ми купи най-вкусната баклава от Истанбул и да ми я донесе лично.
Хората около мен, постоянно ми показват, че съм ценна и важна за тях, постоянно ме ласкаят и ми правят най-различни приятни изненади и подаръци. За което съм им много благодарна и признателна.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи