Преслава с нова придобивка – БМВ 7-ма серия




Фолк дива Преслава се фръцка с чисто ново луксозно возило

Преслава с нова придобивка – БМВ 7-ма серия


Една от любимките на чалга феновете Преси се сдоби с нова придобивка – чисто ново БMВ седма серия за 150 бона. Клюкари веднага намекнаха, че колата е подарък от новия любовник на певицата. Кой може да е той?

Името на едрогърдата певачка в последните месеци се свързва с не по-малко известни мъже в публичното пространство.


Съвсем наскоро стана ясно, че Преслава дели едно легло с един от синовете на Дамбовеца. Отношенията на гласовитата изпълнителка и Дамбовеца-младши стигнали по-нагоре. Говори се, че синът на Дамбовеца предложил на Преси и тя все още не е казала нито „Да“, нито „Не“. Близки нейни приятелки споделят, че Преси сериозно се замислила над предложението за брак – първо, защото синчето бил добра партия, и второ – самата тя вече не е първа младост.


И докато Преслава се чуди на къде да поеме в личен план, любимият решил да я зарадва с БМВ-то, което събирало поглдите на минувачи.

Най-новата клюка за Преси направо взриви интернет пространството. Името на брюнетката бе свързано с това на Галин Вафлата, по-познат като приятелят на фолкаджйиката Галена, от която той има дете. Както стана ясно, Галена е на мини турне в Америка, а Преслава била забелязана в компанията на Галин и черния му скъпарски джип. Какво са правили двамата, можем само да гадаем!
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи