Петя Славова дига имение ала Гулденбург в Банкя




Петя Славова
Факт е обаче, че супер имение в Банкя е най-новата фикс идея на бившата най-богата българка Петя Славова. Така в родното място на премиера ще се появи богаташко владение, което щяло да атакува досегашните тамошни имения с много стил. Тя е взела апетитен парцел от няколко декара. Проектирано е да има къща, но освен нея Петя ще разполага дори и с конюшни, пише Слава.


До момента не е имало информация за това, че фамилия Славови се увличат аристократичния спорт – ездата, с който олигарси като Гергов и Арабаджиев се славят.

Явно Петя Славова има намерение да постигне визия на своето имение ала Гулденбургови, доста популярен сериал от края на 80-те, излъчван по времето, когато настоящата бизнесдама е била келнерка в „Гюрлата” – варненска шкембеджийница, намираща се близо до гарата.

„Вероятно, сервирайки, тя е зяпала сериала и си го е визуализирала”, шегуват се приятелките й.

Засега има само една малка подробност, отличаваща новата й мания от оригинала във филма – до имота й в момента липсва път. Имащите намерение да посетят къщата ще трябва да изпитат здравината на превозните си средства, както и нервите си.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи