Защо Поли Генова показа среден пръст на Евровизия?




Възможно е да е научила, че Евровизия е нагласена и победителите са били предопределени

Защо Поли Генова показа среден пръст на Евровизия?
Поли Генова по време на участието й
Дискретно, тактично и почти незабележимо се прокрадва средното пръстче на Поли Генова по време на участието й в полуфиналите на Евровизия. Този жест на Евровизия ли е, за цяла Европа ли е? И възможно ли е Поли Генова да е знаела предварително, че ще отпадне от конкурса. Тези въпроси си зададохме, след като колегите от snews.bg публикуваха скандалната снимка.
Скрийншотът е направен от видеото с представянето на българката в Дюселдорф. Щурата рокаджийка отпадна на полуфиналите, като се класира едва на 12-о място. На финал отидоха последните десет, а победители станаха Ell и Nikki от Азербайджан с парчето Running Scared.


Въпреки провала на Поли Генова, певицата заяви, че изключително се радва от постигнатото. Видяхме я дори да плаче след полуфиналите, но Поли няколкото пъти обясни, че са сълзи от радост.

Ако са от радост, защо тогава показва среден пръст на видеото?

Според запознати, Поли Генова е знаела, че ще отпадне. Възможно е да е научила, че Евровизия е нагласена и победителите са били предопределени. Това може да е вбесило певицата и тя да е решила да демонстрира своеобразен протест към Евровизия.

Каква е причината, само Поли знае. Но едно е сигурно – това е среден пръст!

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи