Азис във Facebook: Да ни ядеш наркоманските п*тки, барабар с к*ра ми!




Чалга звездата избухнал най-вече заради Наталия и Цеци

Азис във Facebook: Да ни ядеш наркоманските п*тки, барабар с к*ра ми!


Напоследък нервите на Азис не издържат и все по-често го избива на цинични коментари на личната му страница във Facebook. Всички знаят, че Наталия Гуркова, Азис и Цеци Красимирова са много близки приятели. Преди няколко дни той публикува няколко общи снимки с Мис България ’98, синеоката манекенка и собствената си особа.

Снимките са правени при поредния купон, заформен от триото в столично заведение. Началото на словесните пререкания бе поставено след като Краля на фолка качи въпросните снимки във Фейсбук. Именно там се появи и коментарът, койот провокира вулгарността и наглостта на Василка.


Коментаторът беше изписал следните думи: „Поне не се излагайте пред хората! Приличате на наркомани.” Злостната забележка явно е вбесила Азо, тъй като на минутата той отреагира: „Да не ядеш наркоманските п*тки, барабар с к*ра ми!”

Оттам се завихри една огромна вълна от коментари, издържани в същия циничен дух. Ако се вгледа човек внимателно във вероятния фотос, оставил впечатлението за това, че на него позират трима надрусани наркомани, ще разбере, че везните натежават в полза на Азис. Макар цинизмът му да не допринася за нищо добро за неговия имидж. Последният отговор, който изпълнителят е дал на злоезичния си „фен”, е изтриването на злостните коментари.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи