Ели Гигова ще прави собствено тв предаване с татковите си пари




Момичето на татко си почива след напрегнатата работа в „Здравей България”

Ели Гигова ще прави собствено тв предаване с татковите си пари


Единственото безценно и незаменимо чедо на всесилния оръжеен бос Николай Гигов – Ели, в момента си почива и обмисля идеи за собствени предавания по телевизията. Това е най-близко до ума и е чудно защо изобщо хубавицата предостави услугите си в сутрешния блок на Нова, при положение, че може да си спретне външна продукция, финансирана от баща й и няма да попадне в подобна ситуация, при която да бъде отново уволнена.
Иначе младата дама живее самостоятелно. С гаджето си Петко Димитров избягват да търсят помощта на олигарха. Така са се разбрали с него, че ще му искат подкрепа само в крайна нужда. В останалото време Николай Гигов гледа да не пречи Всичко това Ели и Петко споделят в интервю пред списание „Максимум”. Друго интересно обстоятелство младата жена е, че тя по никакъв начин не показва, че сравнява любимия си татко с любимия си мъж. Не желае да изглежда, че е е глезено момиче на татко.

Въпреки че Ели се прави на самостоятелна, младият Димитров бил по практичен и винаги при нужда звънял на бъдещия си тъст Николай Гигов. Той бил първият човек, с когото Петко се съветвал. Бившият мъж на Мария Игнатова и екс гадже на фолк певицата Преслава много обичал да изненадва изгората си.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи