Бареков изчукал ритуално и със злоба Албена Вулева




Отмъстил й за нараненото достойнство и я назначил в ТВ7

Отмъстил й за нараненото достойнство и я назначил в ТВ7


Откак Албена Вулева стана папарак номер 1 на ТВ 7 и е водеща на мимикрирало като по-светско и по-дискретно клюкарско предаване – „Панаир на суетата”, зрителите са свидетели на уникална медийна комбинация – Албена Вулева и Николай Бареков в една телевизия, със заровени томахавки.
Позабравена истина е, но е факт, че бившата водеща на „Сигнално жълто” по телевизия Скат Албена Вулева е авторка на прякора на Ники – Дудука. Скандалната водеща пусна преди време в ефира на телевизия Скат запис, в който Николай Бареков беше облечен с народна носия и беше с дудук в уста, въртеше кючеци и правеше майтапи на публиката под ритмите на „Радка Пиратка”.


Бъдещият тогава славен кадър на бТВ и ТВ 7 се провикваше на някаква пияна мадама „Лапай го!”, а в същото време переше дудука срещу нея. Простакесата провалчено му отговаряше” „Не искам бееее, много ти е мръсен!”. Така Албена превърна Барека в посмешище.

Как стана така, че двамата да работят под един покрив? Клюката твърди, че Албена преглътнала гордостта си и си легнала с Дудука. Ники пък я изчукал ритуално и с мъст, като така си помислил, че така възвръща нараненото си достойнство. След секса Бареков разписва заповедта за назначаването на Вулева в ТВ 7.

Източник kliuki.bg

1 коментар:

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи