Азис: Китаеца е уникален!





Кралят на поп фолка призна, че все още обича Ники Китаеца


    Азис още страда по Китаеца
Азис още страда по Китаеца

Гост в първото предаване на завърналата се в ефир скандална журналистка Албена Вулева бе не по-малко скандалният индивид Азис. Въпреки всичките скандали, с които Азис и бившият му съпруг Ники Китаеца занимаваха българското общество преди време, Василка откровено заяви, че ако имаше възможност пак би се върнала при музикалният продуцент.




Върналият се в света на хетеросексуалните мъже – Китаеца, прие доста добре изказването на Азис, след като преди време Ники коментира пред популярно предаване, че

    Двамата вдигнаха „тежка сватба“ преди няколко години
Двамата вдигнаха „тежка сватба“ преди няколко години

не иска повече никога името му да се свързва с откачалка като Азис. Причина за това е и появилият се на бял свят син на Китаеца – Ники -младши. Най-вероятно на Китаеца му се иска да заличи тази част от живота си от всякъде, за да не разбере един ден порастналият му син, какви ги е вършил татко му под завивките с друг мъж. Това на практика няма как да стане!

И докато изживяващият се като музикален продуцент и примерен баща Ники иска да върне времето назад, то Азис с радост си спомня всички хубави и лоши моменти с него: „Много се обичахме с него. Ако трябва да бъда честен, ако в момента трябва да избирам с кого да живея, пак ще избера Ники“, размишлява Костинбродския славей пред Вулева.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи