Още едно нещо като Азис и Пеньо се надига към звездното небе – Лолита




Транссексуалният Ерик Екзотик се превърна в Лолита Екзотик, говори за себе си в женски роди не иска да се връща към миналото.

Транссексуалният Ерик Екзотик


Ексцентричната Лолита Екзотик е от Ботевград, но отказва да разкрие истинското си име и възраст. Преди четири години, когато все още се подвизава с името Ерик Екзотик, тя става известена на поп-фолк маниаците с клипа към песента си. Чалга творението все още може да бъде открито в интернет, но Лолита Екзотик отказва да говори за тази част от миналото си. Сега тя е със съвсем различен стайлинг, дълга коса и ново име. Споделя, че ще се завърне на поп-фолк сцената, но не знае кога. Разказва, че е сбъднала мечтата си да запише песен и с това мечтата е постигната. Изненадващо, но на екстравагантната певица не й пука, че тогава публиката я е приела добре.

Днес Лолита Екзотик работи като танцьорка в нощни еротични клубове и не крие, че има богато гадже, което се грижи за финансовото й благополучие. Във фейсбук има група на нейни почитатели, които непрестанно питат кога тя (той) ще се завърне на музикалната сцена. Лолита сподели на изпроводяк, че не знае за съществуването на такава група и нейното съществуване в интернет не я интересува. На този етап единственото, което може да каже на феновете си е, че не знае кога ще се завърне на музикалната сцена.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи