Коцето все по-инфантилен и вулгарен





Константин публично намачка Софка по циците

Константин публично намачка Софка по циците


На церемония по връчване на фолк награди Коцето пак показа, че е изпростял тотално. Поведението му беше крайно инфантилно и колегите му го определяха като на пъпчив тийнейджър. Освен това го избиваше и на вулгарност, което съвсем втрещи присъстващите на церемонията.

Още с настаняването си в едно от сепаретата, изпълнителят на „Ау” се настани до колежката си Софка и започна да я прегръща свойски. След това притисна бюста й. Това окуражи по-срамежливия Борис Дали, който също се нареди да мачка Софи Маринова.

След това Константин си размени целувки с отзивчивата Софка Маринова, но в един момент и това го отегчи и се заигра с бутилка уиски. Сложи шишето между краката си и започна да го насочва във всички посоки. Софка сграбчи бутилката и го попита дали ще й налее. През това време чалгаджията продължаваше да стиска в чатала си бутилката. Софи пък се опита да докара еротика в гласа си, което предизвика инфантилния смях на Коцето и Борис Дали. Всички разбраха, че Константин въобще не се е променил след женитбата си и след като стана баща. Показа, че не може да контролира емоциите си. Освен това и визията му беше под всякаква критика, направо беше се занемарил.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи