Моника се съблече от патриотизъм




Една от най-красивите жени на планетата Моника Белучи се снима в откровена фотосесия за италианско мъжко списание, посветена на 150-годишния юбилей от обединението на Италия.

Моника Белучи Гола
Съвсем очевидно е защо за корицата изданието е поканило неувяхващата Моника, която е безспорният секссимвол на своята страна.
Олицетворение на стила и класическата красота, Моника от 16-годишна участва в различни фотосесии и никога не се притеснявала да демонстрира своите превъзходни форми. Днес 46-годишната актриса, която миналата година роди второто си дете от любимия си съпруг Венсан Касел, е облечена за фотосесията само в полупрозрачно бельо, подчертаващо всички идеални извивки на тялото и.
От снимките личи, че Моника няма никакви притеснения относно външния си вид. Неотдавна красавицата сподели, че изобщо не й пука дори дали мъжът й има други жени.
"Нямам никакъв проблем, дори и съпругът ми да спи с друга жена. За мен не са важни толкова страстта и сексуалната лоялност, а уважението, признателността и обичта", заяви звездата от "Матрицата"...

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи