Джина Стоева грабна метлата, Сечкова събира фасове




Джина Стоева грабна метлата, Сечкова събира фасове
Голямото почистване в София ще промени родния „елит“ поне за един ден




Фолк певици, телевизионни водещи, музиканти и още… ще свалят лъскавите си дрехи и се хващат да чистят софийските улици.Инициативата на bTV „Да изчистим България за един ден“ може да докара някой друг счупен нокът на някоя от фолк дивите, които в желанието да си направят безплатен PR с това колко са загрижени за чистотата на родината, ще сложат по една манта и грабват метлите.

Джина СтоеваДжина Стоева, Румина, Крум и Дебора са се заели да изметат боклуците по алеите на столичния зоопарк. Освен в зоопарка, певачки-чистачки ще може да видите и по столичните паркове, пък докъде им стигнат силите, до тогава ще чистят, заканват се фолк гърлите. След края на деня, певиците се връщат към стария си живот и ще се отправят всеки по своето си участие.

В мащабната чистка на боклуци ще се включат и сумати народ от bTV. Лора Крумова и Вили Сечкова ще събират фасове пред НДК. Няма нищо смешно! В почистването на района от изпушени цигари ще се включат и актьорите от „Стъклен дом“, както и адреналинките от „Господари на ефира“ – Ваня и Алекс.


Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи