Николета Лозанова: Медиите у нас са много некоректни




Николета Лозанова: Медиите у нас са много некоректни
По повод излезналата информация, че Николета Лозанова имала претенции относно фотосесията си за сп. "Максимум", красавицата разкри, че това е така, защото й е писнало от некоректни медии, които си правят реклама на неин гръб.
Тя сподели, че арт-директорката на сп. "Максимум" Петя Гавраилова отишла до редакцията на сп. "Блясък" и се опитала да се изгаври за "огромните й претенции" по време на снимките.
Напоследък родните медии въобще не се допитват до мнението на звездите и въпреки че не им осигуряват нито прическа, нито грим, нито тоалети, имат претенции за кадрите.
Наскоро дори поп фолк певицата Емилия сподели възмущението си от сп. "Story", за това, че от 3 заснети визии публикували само една снимка, а останалите били стари.
Същото се опитала да направи и арт-директорката на "Максимум". Тя искала друга корица, въпреки договорката Николета да избере лицето на изданието. В крайна сметка Лозанова отстояла позицията си и сега краси априлския брой на журнала.
"Петя Гавраилова може да направи още 5, 6 корици с мен и да опише в детайли какво съм правила по време на снимките, щом толкова много я вълнува. Твърденията й, че не съм била в настроение и не съм си харесвала грима са абсурдни, защото работя отлично с екипа си", допълва красавицата.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи