Мара Отварачката пак се оглежда за аванта





Мария изумява продавачките

Певицата с големите джуки


Певицата с големите джуки, прочула се с псевдонима Мара Отварачката, непрекъснато се оглеждала за аванта. Миньончето предпочитало да се пазари като дърта циганка на пазара, вместо да плати обявената цена на съответната стока или услуга.
Неотдавна Мария дори станала за смях в голям столичен салон за красота. Певицата, която е най-големият срам на пластичните хирурзи, отишла да си избира коса, която да си прикачи. След като дълго и подробно огледала всичко, тя задала въпроса каква отстъпка ще получи. Собственичката на салона била изумена от странното запитване, защото не виждала основателна причина за намаляване на цената на стоката им.


„Как? Аз съм Мария! Вие трябва да се гордеете, че ме обслужвате!“, възроптала силиконката.


След като разбрала, че никой никаква отстъпка няма да й направи, тя напуснала студиото без нова прическа и свежо настроение.

Запознати коментират, че преди време пайнерката така се пазарила и в козметичния салон, който посещавала. Тя не успяла да получи отстъпка при използването на многобройните услуги, но все пак собствениците на разкрасителното студио й позволили да влезе безплатно в солариума след процедурите. Отварачката останала доволна от това отношение към нейната височайша особа и се зарекла в близките няколко години да не смени добрия козметичен салон.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи