Нели Петкова взриви нета с „Един въпрос“




Нели Петкова взриви нета с „Един въпрос“


Нели Петкова е на път да детронира звездата Кристиано Роналдо в нета, където парчето й “Един въпрос” всеки момент ще бие по популярност клипче с виртуозен гол на топфутболиста. Песента бе представена в шоуто на Слави с яката подкрепа на Ку-Ку Бенд и начаса започна да печели фенове.

Нели разби на времето яка конкуренция в конкурса на Слави за вокалисти и Дългия бе принуден да вземе нея и Борис Солтарийски – макар да си търсеше само един глас. Хубавото момиче, за което се раздиплят какви ли не клюки, слухове и интриги, очевидно работи здраво и резултатите са налице.

Самият Слави Трифонов свидетелства, че по време на голямото турне на шоуто в Америка емигрантските ни общности ронели сълзи всеки път, когато карловският славей запявал “Облаче ле бяло”. Същата песен Нели изпълни и пред дивата на етномузиката Ищар, която изслуша изпълнението с нескривано вълнение и горещо аплодира гласовитата Нели. Форумите на светските сайтове вече преливат от коментари за успеха на Нели Петкова. Дори нейни критици, които са я намирали за глезла без стойностно присъствие на сцената, сега й свалят шапка и признават, че песента е наистина успешна.

Ето пример за това – как може фолк и модерно звучене да правят добър микс, при това без да се залита към кичозни прояви, ръкопляскат феновете на Нели. Жалко, че “Един въпрос” се появява едва сега: с тази песен можехме да се представим достойно на Евровизия, настояват почитателите на хубавата Нели.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи