Най-желаните българки /снимки/




Най-желаните българки /снимки/
Телевизията, вестниците, киното и мъжките списания са тези, които превръщат някои млади българки в еротични сънища и символи на привличането за голяма част от непълнолетното и пълнолетно население от силния пол. После ги закрепват в съзнанието му като идеали за женственост. До образа на следващата хубавица, която медиите ще лансират, а тя може да успее да изтласка на заден план предишната, може и да не успее.
Диляна Попова е най-харесваната известна българка.
Диляна Попова
1. Диляна Попова
Редовно  избират синеоката манекенка за най-красивата, най-сексапилната, за всичко възможно от този род.  „Много готино звучи. Не знам дали съм най-красивата, но съм много поласкана от такъв комплимент", казва скромно тя. Мъжките списания се надпреварват да я съблекат. Какво повече ще направят сега, когато изгря и звездата й на актриса, не е ясно. Голямата изненада в новия филм Love.net e нейното сценично присъствие, което е почти равностойно на това на суперпрофесионалисти като Захари Бахаров, Христо Шопов, Лилия Маравиля, Диана Добрева, Койна Русева. И не само краткотрайните голи сцени ни карат да мислим така.  Всички знаем колко е хубава, но малцина очакваха, че ще се изяви така добре като актриса. Пу, пу, да не й е уроки. Тя е  известна с непретенциозността си, мила и добричка е, даже си няма гадже в момента. Поне така твърди. Какво повече чакате, момчета?
Луиза Григорова се съблече за мъжко списание, но по бански.
Луиза Григорова
2. Луиза Григорова
Луиза Григорова, която играе богаташката щерка Алекс, въртяща любов с младия шофьор в нашумелия сериал "Стъклен дом", се нареди  на първо място сред най-съблазнителните жени за 2010-а.  Никой не може да каже, че не е страхотна, откъдето и да я погледнеш.  И в живота, и в сериала обаче й се наслаждава все Явор Бахаров. Това Бахарови само на най-хубавото налитат. Тя  също се съблече за мъжко списание, но доста по-дискретно. Снимките бяха наистина адски готини, а и Луиза е професионален модел. Младата актриса е работила като манекен в Тайван, Тайланд, Токио, Китай, Лондон. Още с първото си излизане по света печели международно отличие. Как иначе, дъщеря е на собственичката на една от най-елитните наши модни агенции.

Виктория Петрова
bTV-Много мъже биха приели Виктория Петрова за строга господарка.
3. Виктория Петрова
С нечовешки сините си очи, убийствена визия на палава наследничка на древен аристократичен род, както и с почти непрекъснатото си появяване на екран Виктория е едно от най-ярките дамски присъствия в мъжките сърца от Калотина до Бургас. Мачовците в родината не бяха никак очаровани, когато стана ясно, че ще минава под венчилото с колега оператор, но бракът й беше съвсем кратък и отново запали мераците на донжуановците. Клюкарски издания писаха най-сериозно, че е затегнала здраво примката около врата на новото си гадже. Носел закуска в леглото, извеждал кучето, вършел домашните задължения, за да може любимата му да се посвети на работата си. Случайни наблюдатели на връзката уж коментирали, че Вики е взела ръководството на двойката в свои ръце. Въпреки това хиляди мъже са готови да се сменят с щастливеца...

Лора Георгиева е секси на всякакви снимки.
 Лора Георгиева е секси на всякакви снимки.
4. Лора Георгиева
Казват, че е красавица №1 на българските телевизии, че  с лекота на илюзионист е способна да накара всеки хетеросексуален мъж да влезе в приемника си. Тя е толкова секси, че може да събуди мъжа и в паметника на Патриарх Евтимий.   Още повече че тъмнокосата Лора направи истинска революция в такъв жанр като еротичните снимки, където изглеждаше, че нищо ново не може да се случи. Да, ама не. Култово мъжко списание отпразнува петия си рожден ден, като покани водещата на шоуто „Така го правят жените" по bbt за триизмерна фотосесия. Това се случи за първи път у нас и наистина само тя можеше да поведе хорото. Неприятното е, че трябваше да си сложиш  някакви очила, за да я видиш, а когато ги затриеш, я виждаш леко размазана, но и така си е супер. Направо е грехота, че си има гадже. Късметлия.

Цветана Пиронкова
Цветана Пиронкова: „След "Уимбълдън" ме направиха голямата звезда".
5. Цветана Пиронкова
Първата ракета на България наскоро коментира така интереса на жълтите издания към нея: „Честно казано, напоследък имаше доста глупости и ми бе странно, защото преди веднъж в годината я прочета по нещо, я не, а след "Уимбълдън" ме направиха голямата звезда. Почнаха такива простотии да се пишат по мой адрес. Нямаше едно нещо вярно. Като се почне за мен и за моя приятел, че сме се сгодили и той ми подарил пръстен".  Цвети, Цвети... Ако надникнеш в мъжките глави, тогава ще бъдеш смаяна от промяната. След триумфите й на международните турнири и мъжете в България забелязаха колко е секси. Както правим обикновено. Започнаха едни коментари за бедрото, за фигурата й. Сигурно са започнали и да я преследват. Стройната пловдивчанка стана първата наша тенисистка, достигнала до полуфиналите на най-големия турнир на трева в света - „Уимбълдън". Тя записа  феноменален успех, побеждавайки втората в света, петкратната носителка на трофея Винъс Уилямс.

Източник blife.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи