Николета Лозанова разголва гръд за „Плейбой” срещу 20 бона




Плеймейтката си вдигна тарифата

Николета Лозанова разголва гръд за „Плейбой” срещу 20 бона


20 000 лева е получила плеймейтката Николета Лозанова, за да свали що има дрехи и задръжки по тялото си и да украси корицата на мъжкото списание „Плейбой”. Това е най-високият поискан и даден хорара за знаменитост, поканена за да зарадва мъжките сърца.


Интерес буди обаче фактът какво ново ще покаже Николета, за да си заслужи парите, като се има предвид, че каквото е имала за демонстриране, тя вече го е направила обществено достояние. Бюст, крака, лице – къде трябвало да се пипне хирургически половинката на футболиста Валери Божинов, за да впечатли читателите и да предизвика интерес.

Явно от „Плейбой” обаче мислят по друг начин, щом са развързали кесията и са платили на силиконовата изкусителка крупната сума за няколко фотоса. Освен парите, Лозанова си е извоювала и специални условия за това как, кога, с кого ще се проведе самата фотосесия, допълват от изданието hotarena.net.

Според клюката за място, на което да бъдат направени снимките, Николетка си била избрала супер лъскав петзвезден хотел в Гърция, което допълнително й извоювало екскурзия за сметка на издателите.

Шушука се, че в началото плеймейтката се пазаряла за далеч по-висока сума от 20 бона, но в крайна сметка склонила. Въпреки това и сегашният й хонорар ще излезе скъпо на списанието, но ги крепи фактът, че ще си избият част от парите, продавайки снимките и на колегите си от „Плейбой” в Гърция и Италия.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи