Светлана Василева: Знаете ли какви чудеса прави един портокал в секса?




Светлана Василева: Знаете ли какви чудеса прави един портокал в секса?
Светлана в действие

Оказа се, че Светлана Василева е голям фен на плодовете в секса – и то не само за похапване

Светлана Василева разкри тайната на добрия секс. И не просто „добрият” – перфектният! „Знаете ли какви чудеса върши един портокал в леглото. Стига само да умеете да го използвате по предназначение”, закачливо обяснява Мис плеймейт в интервю за Lifestyle.

Оказа се, че Василева е голям фен на плодовете в секса. И не е задължително да влизат в употреба само за похапване. Светлана казва, че има хиляди начини, по които един плод да ти достави удоволствие. Стига само да знаеш технологията.


А плеймейтката е на „ти” с тези неща. Лично е изпробвала някои тактики, но не пожела да ги сподели в интервюто. Остави въображението на мъжете да работи.


23-годишната Светлана Василева разкри още, че с мъжа до нея обожават да експериментират в леглото. Той обаче е по-консервативен и именно затова я е помолил да престане да се снима гол.

Тайнственият мъж до Светлана очевидно е много ревнив. Тя пък не се срамува от голото си тяло – напротив, обожава да се снима в еротични фотосесии. Но идва един момент, в който човек израства и има други приоритети. За Светлана това са семейството и улегналия живот. Неслучайно тя повтаря, че вече е готова да бъде майка.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи