Райна: Писна ми да гледам позьорщина, напърчени муцуни




Райна демонстрира перфектна форма

В последно време Райна демонстрира перфектна форма, а при гостуването си на Гала в „На кафе“ останаха впечатления, че бюстът й е набъбнал.




Пред „Нов фолк“ обаче певицата отрeчe да си е правила операция на гърдите.

„Не, не – като кача 2-3 килограма се отразява, пък и все пак аз си имам бюст, просто не прилича на виме“, шегува се бившата на Коцето, пише kliuki.bg.

Тя добавя, че се дразни, когато тунингованите й колежки пеят балади, облечени в предизвикателни тоалети, които не прикриват почти нищо от тялото им.
„Писна ми да гледам позьорщина, напърчени муцуни… И на тъжна песен, в която певицата пее, че умира без любовта на половинката си, а в същото време изкарала някакви огромни цици, пипа се… Мен това много ме дразни“, откровеничи Райна, която наскоро не се стърпя да „захапе“ и колежката си Андреа по повод кражбата на неин текст.
Райна: Писна ми да гледам позьорщина, напърчени муцуни
„Просто не ми се връзва, има дисхармония между това, което показваш чрез езика на тялото, и това, което изговаряш чрез думите“, уточнява красавицата.
Според нея хората точно затова мразели фолка – защото има прекалено голяма позьорщина, прекалено натрапване на голота и на секс.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи