Коцето опитал да подкупи катаджии!




Фолк изпълнителят шофирал бясно с джипа си из софийските улици, когато полицаите вдигнали палката

Фолк изпълнителят шофирал бясно с джипа си из софийските улици, когато полицаите вдигнали палката
Коцето карал бясно
Константин стана поредната известна личност, която си има вземане-даване с катаджии в рамките на месец. След Елена Петрова, Графа, Албена Вулева и Галена, ред дойде и на Коцето. Само че за разлика от изненадата с Елена Петрова, тук едва ли ще има някой учуден. Вечното пиянство на Коцето вече не прави впечатление на никого.
50 лева акт направили на Константин катаджии за превишена скорост. Фолк изпълнителят шофирал бясно с джипа си из софийските улици, когато полицаите вдигнали палката. Според HotArena.net певецът се опитал да умилостиви органите на реда, но нейсе. Оказали се неподкупни. Униформените му взели и талона.

Коцето обаче не се дава лесно на „куките”. Изпълнителят на „Едвам ме нави” бил бесен заради акта, който му написали, и решил да потърси началството. Певецът отишъл право в КАТ, където потърсил шефа, за да обжалва наложената глоба.

Според запознати това не е първият случай, когато катаджии спират Константин за превишена скорост. Досега обаче винаги минавал между капките – с един автограф униформените си затваряли очите.

Уви, този път Коцето ще трябва да се раздели с 50 лева заради нарушението.
Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи