Юксел кара наред – редува мъжко с женско




Юксел кара наред – редува мъжко с женско
Юксел Кадриев минал през леглото и на шефка от Нова ТВ



Новинарят е преспал с изпълнителния директор на Нова ТВ Светлана Василева – пише „Уикенд”. Заварката между двамата станала по времето, когато Василева колела и бесела в Би Ти Ви, а Юксел Кадриев все още прохождал в телевизионния бранш като водещ на новините. Романсът между палавата Светлана и водещия продължил около година, кълнат се просветени.
Екранната му партньорка Ани Салич също се дразнела, когато Кадриев трудно разчитал текста на аутокюто, сричал или заеквал по време на емисия, но не смеела да негодува. „Понякога имаме чувството, че Ани няма да издържи и ще му залепи зад врата някой шамар в ефир” – разкриват колеги на новинаря, които го недолюбват, защото е „парашутист”.

В последно време Юксел отново нашумя със слухове за гей афери. Бившата му съпруга Бонка дори заплаши, че ще покаже снимка в ефир за гей похожденията на Кадриев. Преди години Евгени Минчев му лепна прякора „Булката беглец”, който и досега се помни в гей средите. Според запознати най-куриозното е, че днес в качеството си на шефка на Нова ТВ Светлана Василева пуска хомо компроматите срещу Юксел. Именно по канала върви предаването „Горещо”, в което Бонка се закани пред Венета Райкова да покаже снимка като доказателство, че Юксел си ляга и с мъже.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи