Рийз Уидърспун снима домашни филми




Рийз Уидърспун снима домашни филми
За новия си филм актрисата ще запише домашна касета с Джейсън Сийгъл.

Позната ли ви е историята с омъжена двойка, която решава да разнообрази интимния си живот като прекара една нощ далеч от децата и си направи еротично видео, по-познато като "секс касета", което, естествено, внезапно изчезва?

В този сюжет ще видим Рийз Уидърспун и Джейсън Сийгъл в новия филм ''Sex tape'', съобщи Contactmusic. Режисьор на лентата ще бъде Ник Столър, който режисира Джейсън в "Да забравиш Сара Маршал", а продуценти ще бъдат Тод Блек, Джейсън Блументал и Стив Тиш.

Докато открият изчезналото домашно порно звездите от ''Вода за слонове'' и ''Как се запознах с майка ви'' попадат в куп комични ситуации.

Рийз, която си изгради име на романтична героиня с ролите си в "Професия блондинка", "Сватбен сезон" и "Как да разбера?", ще се върне към корените си в новия си филм "Wish List" ("Списък с желания").

Във филма на Disney тя ще играе жена, която като малка си намисля 10 желания и хвърля монета във фонтан. Тя обаче засяда и едва когато след години се освобождава, тогава желанията на вече порасналото момиче се сбъдват наведнъж.

Източник hoptnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи