Тити Папазов губи дома си заради хазарт




Тити Папазов губи дома си заради хазарт
Баскетболният спец сам е споделял опасната си страст към хазарта



Страстта към хазарта на Тити Папазов съсипва семейството му и дава лош пример на синовете му, алармират негови близки приятели и приятели на семейството му. Самият Тити е признавал в тв предаване за опасната си зависимост от хазарта.
Известният със своята свръх емоционалност спортист неведнъж е разказвал за това, как в казино в Лас Вегас е проиграл всичките си пари, които не носел със себе си. Любимата му игра била Блек Джак. Самият той е категоричен: „Влечението към хазарта е опасна страст, която може да доведе човек до дъното”.
Преди време Тити бил спечелил около половин милион долара от комар, но голяма част дал за любимия си спорт – баскетбола. Разбира се, били му останали пари да подсигури семейството си в оня момент. Според неговите изказвания и преценки, той бил се излекувал от пагубната зависимост. Помогнала му клиничният психолог Галя Касабова. От свои достоверни извори на информация обаче наш ежеседмичник се е информирал, че баскетболният треньор в действителност съвсем не е приключил със своя порок. Близките му уверяват, че отново се е поддал на изкушението и е на път да загуби дома си заради хазарта.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи