Исландската Златка – Асдис, е свободна




Исландската Златка – Асдис, е свободна
Трите деца не пречат на Ледената кралица да е обект на сексуални въжделения на мъжете в България, съпругът й обаче не я одобрява надебеляла



Всъщност Асдис Ран и съпругът й Гардар Гунлаугсон скоро няма да са заедно. Емигриралото преди три години от родната Исландия семейство на разкрепостената моделка и бизнесменка и футболистът, след престоя в Германия, отново се завърна в България. Двамата имат намерение да се установят трайно у нас. Асдис харесва България и си има любимо място – курорта Банско. В София има магазин за луксозно модно бельо, който наскоро откри разсъблечена по бельо. До нея плътно стоеше съпругът й.
В същото време обаче ледената кралица заговори, че като се раздели с Гардар, се надява да бъде с Боби Михайлов и дори с Бойко Борисов. Някои го приеха като разкрепостена шега, но една от съпругите директно нарече Асдис к*рва. После исландката потвърди, че се развеждат, а хората си го отдадоха на нейните прищевки. Впоследствие се разбра, че Гардар желае разтрогването на брака. При това не заради невярната си съпруга, а заради накърненото си естетическо чувство. Мъжът не одобрявал напълняването на жена си. Дори се пробвал да я вкара в нормата, но нещата за него очевидно са излезли изпод контрол. През последната година съпругът вече два пъти е напускал семейството и сега може да го направи завинаги.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи