Слави изненадан от победата на Стелияна




Слави изненадан от победата на Стелияна
Дългия не очаквал Стелияна да победи


Стелияна Христова гостува в „Шоуто на Слави”, минути, след като победи в „Гласът на България“. Певицата заяви, че още й е трудно да повярва, че е спечелила.
„Сред толкова добри изпълнители, които се явиха, аз да съм Гласът на България… Тук е мястото да благодаря на всички, които са ме подкрепили, които гласуваха за мен. Обещавам, че няма да ви разочаровам“, отсече тя пред Слави. Стелияна добави, че се чувства прекрасно от триумфа и че въобще не е очаквала зрителите да посочат нея за свой фаворит.
„Всеки, стигнал до финала, е имал една надежда, че може би той ще бъде Гласът на България.”, каза още реалити звездата. „Всичко, което направи, беше твоя заслуга, и ти се справи страхотно. И Ку-ку бенд свириха с удоволствие за теб“, подкрепи я Слави.
Според него успехът й е бил изненадваща, тъй като в началото на гласуването тя е била на последно място. След изпълнението на първата й песен – „I surrender” на Селин Дион, гласовете на зрителите скочили рязко. „Тази песен ти изпя най-добре, откакто участваш в Гласът на България“, беше категоричен Слави.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи