Ваня Цветкова за образа си на съдийка в „Седем часа разлика”




Ваня Цветкова за образа си на съдийка в „Седем часа разлика”

Ролята на магистрат Таня Стоева е много мощна – смята актрисата



„Във всяка роля има провокация. Иначе тя не е ин­тересна. Провокациите в тази роля са много – като персона, като професия. Като мощ. И не на последно място многото изненади, с които ме заливат сцена­ристите. Непрекъснато ме сюрпризират с нещо ново и аз онемявам. Гот ми е, че все още нещо може да ме учуди” – заявява Ваня Цветкова пред „Женски свят”.


„Обичам да предлагам своя визия на режисьора – как да се развие образът, да се обогати. Как да се нап­рави всяка сцена. Аз непрекъснато се бъркам, разбира се, в позитивен смисъл, на режисьорите. Може би съм им досадила вече. Отстоявам това, което смятам, че е правилно. Докато не ме убедят в обратното. Гле­дам това да не се превръща в проблем” – споделя актрисата за снимките на „Седем часа разлика„.
„Режисьорите мислят едно. Аз понякога не съм съг­ласна с тяхното виждане. Убедена съм, че трябва да направим нещо друго. Спорим. Но нали знаете, че в спора се ражда истината. Накрая стигаме до консен­сус” – казва Ваня Цветкова.
„След като приех ролята без да ме убеждават, сце­наристът Любо Дилов сподели с мен, че тя си има свой прототип.
Целият сериал е вдъхновен от действител­ни случки. Ако искате да знаете къде живее тази съдийка, как обслужва интересите на мафиотските бо­сове и работи за тях, Дилов може да ви е много поле­зен” – съветва актрисата.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи