Валери и Николета не успяха да си "избият" сватбата




Съвсем пресните младоженци Валери Божинов и Николета Лозанова не успяха да си избият парите, които потрошиха по сватбеното си тържество от подаръците на гостите, изчислиха запознати.

Според тях целият масраф струвал на футболната звезда 250 000 лева, като отделно Валери трябвало да се бръкне със солидна сума за роклята на булката.

Николета си купи роклята в Лондон и тя бе копие на тази на Кари Брадшоу от сериала "Сексът и градът", пише blitz.bg.

Луди пари струваше и празненството в правешкия хотел на Валентин Златев, тъй като новобрачните платиха и нощувките на гостите си.

Изисканото меню, избрано от Николета, включваше само световни гурме шедьоври като трюфели и патешки дроб, загънат в ябълка.

Божинов изобщо не съжалявал за направените разходи, тъй като е лудо влюбен в младата си булка, а на всичкото отгоре вече знае, че чака момиченце от любимата си.

Сред подаръците за новобрачните обаче нямаше кой знае какви луксове. Преобладаваха картините и иконите, които макар и скъпи, не струват чак толкова.

"Май ще трябва да откриваме галерия", шегували се младоженците.

Най-тежкият дар бе този на собственика на "Найт флайт" и Петко Димитров и изпълнителния директор на тотото Иво Тонев. Те сюрпризираха младото семейство с най-тънкия телевизор в света "Самсунг C 900", на който едновременно могат да се гледат различни програми.

Един от най-емоционалните моменти на сватбата на Валери и Николета бе този с хвърлянето на букета на булката. Сред кандидатките да го хванат бяха куп моми първо и второ издание, но най-лъвски се бори за цветята Софи Маринова, която отдавна не може да си хване гадже. Въпреки подскоците на Софка, букетът отиде право в ръцете на плеймейтката Аделина Цветкова и според поверието тя ще е следващата булка. "Ех, пак не ми провървя! Май ще си остана сама и до старини", ожалила се Маринова пред Азис, който също бе сред гостите на фамозната сватба.

Източник hotnews.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи