Аня Пенчева уплашена за живота на близките си




Аня Пенчева уплашена за живота на близките си

Актрисата не крие тревогата си за сигурността на дъщеря си и бившия си съпруг


Неизвестните извършители взривили колата на спортния журналист Сашо Диков, не успяха да го сплашат, ако това са целели, но определено изправиха близките му на нокти. Бившата съпруга на Диков, Аня Пенчева, не крие тревогата си за него и дъщеря им Петя. След като само преди ден служебния автомобил на програмния директор на „Канал 3“ избухна в десет вечерта пред дома му, разтревожената му бивша съпруга не крие ужаса си от случилото се.

“Ужасена съм от това, което се случи”, коментира Аня Пенчева пред „България днес“. Въпреки че за щастие при инцидента нямаше пострадали, стана ясно, че през последните дни дъщеря й Петя често е взимала колата на баща си, тъй като нейната е била на ремонт. Само часове преди да се взриви адската машина, младата репортерка върнала ключовете на известния си родител.
„Тези, които са го извършили, не са хора. Нямат майки, нямат деца, нямат сърца!“, разстроена е случилото се актрисата и признава, че трепери за живота на бившия си съпруг и дъщеря си. Тя не скри и възмущението си от постъпката на хората застрашили не само живота на близките й, но и този на случайните граждани, които е можело също да пострадат.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи