Гърдите на Меги Колева подарък от бивше гадже
Гърдите на Меги Колева подарък от бивше гадже

Плеймейтката сложила импланти, след като бюстът й отслабнал
Тазгодишната носителка на титлата „Мис плеймейт“ Меги Колева в последно време е една от най-обсъжданите плеймейтки. Слуховете, свързани с произхода на брюнетката, гаджетата й и най-вече оспорването на избора й от фолк певеца Азис, привлякоха вниманието върху нея. В последно време тръгнаха й слухове, че Колева е разчитала на богат спонсор, за да си увеличи бюста — клюка, която тя доста бързо опроверга.

Меги признава, че бивше гадже й подарило силиконовите импланти, а причината да ги сложи не е свързана с желанието да си увеличи обиколката, разкрива самата тя, пред сп. Story.
„Сложих си силикон една седмица след 18-ия ми рожден ден. Преди имах гърди, които страшно много харесвах, но в този момент усилено спортувах и спрях да ги харесвам, защото… те изчезнаха“, разказва плеймейтката. Разочарована от външния си вид, подобно на повечето си колежки и Меги потърсила разрешение в пластичната хирургия.
Меги признава, че не съжалява за имплантите и не смята, че са прекалено огромни. С тяхна помощ брюнетката върнала естествената форма на бюста си. А за да се радва отново на външния си вид, основна заслуга имало бившето й гадже. Плеймейтката разказва, че именно той й подарил новите гърди като подарък за рождения ден.

Източник kliuki.bg

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-четени новини

Връзка с нас

Име

Имейл *

Съобщение *

Архив със статии

Последователи